Om oss

Din personliga kontakt

Vi som arbetar här på H2 Print har många års erfarenhet från den grafiska branschen. Allt från reklambyråns kreativa arbete till tryckeriernas specialistkunskaper om papper och efterbehandlingar har vi i vår verktygslåda.

Vi finns här för dig, hela vägen.

Håkan och Niclas

Håkan

Håkan

Leveranssäkerhet

Sedan många år tillbaka samarbetar vi med över tjugo olika partners, samtliga noggrant utvalda och beprövade. Det innebär att vi förfogar över en stor produktionskapacitet som få andra aktörer har kapacitet för. För dig som kund innebär det hög kvalitet och hög leveranssäkerhet.

Trygghet

Vi gillar människor och att jobba långsiktigt. För dig som kund innebär det en möjlighet till stabilitet och du vet var du har oss; en gedigen samarbetspartner med låga rörelsekostnader oavsett hur konjunkturen ser ut för stunden.

Ansvar

Om misstag skulle inträffa med någonting i er order tar vi givetvis fullt ansvar för att ni som kund ska få era beställda produkter som det var tänkt, så fort som möjligt.

Kvalitet & Miljö

Alla som vi samarbetar med är noga beprövade vad det gäller kapacitet, standard och servicegrad. De arbetar också med att kontinuerligt reducera sin miljöpåverkan. Det kan handla om att använda miljövänligt papper, anlita logistikföretag som använder fordon med högsta möjliga miljöklass, till att använda så lite kemikalier som möjligt.

Ekonomi

Tack vare våra stora inköpsvolymer kan vi erbjuda något så unikt som låga priser för premiumprodukter. Som om det inte vore nog gör vi det tidskrävande arbetet att finna och välja rätt leverantör för dina projekt, vilket gör att du sparar tid – och tid är som bekant även det pengar.

Vår historia

Håkan Allvar som grundade H2 Print började sin grafiska bana redan 1995 som projektledare på reklambyrå, och hann med att även arbeta på olika tryckerier tills han startade företaget 2009. Vår hemlighet är att vi inte tror på att ensam är stark. Snarare tvärtom är vår styrka att vi samarbetar med olika partners fullt ut. Idag samarbetar vi med 20 experter både i Sverige och utomlands, som tillsammans med oss hjälper våra kunder med alla trycksaker man kan tänka sig. Vi tror på långa samarbeten och många har varit med oss sedan starten. Men det betyder inte att vi nöjer oss. Ständigt letar vi nya samarbeten av en enda anledning; att ständigt utvecklas och göra ett bättre jobb än jobbet före.